Alin Popescu a scris:
Bună ziua,
Ce browser folosiți? În teorie, ar trebui ca lucrurile sa funcționeze corect.
In privința reclamei la serviciul nostru premium, încercăm sa o limitam la o data pe zi per cititor. Asa ar trebui sa funcționeze. Aștept să-mi spuneți ce browser folosiți, sa înțeleg dacă e o problema punctuala sau nu.
Mulțumesc.
Alin
Exact: ar trebui! Faptul că nu se setează un cookie de sesiune determină ambele comportamente. Deci nici nu se închide bara albastră, pentru că am luat la cunoştinţă, nici nu se "numără" afişările reclamei. Ba chiar am accesat şi linkul cu "informaţii aici" - tot aia. Azi am descoperit că s-a rezolvat radical chestia cu reclama: nu mai apare reclama cu cerbul deloc!!! Nici în faza în care sunt logat în sistem, nici înainte de asta, la liber.
Browserul este Firefox pe Linux, dar problema nu apare în altă parte. Zilele acestea voi încerca şi pe sisteme cu windows.
Dar atenţie! Sper că nu e un cookie third-party - astea sunt sublime dar cu desăvârşire interzise la mine. Poate asta ar fi explicaţia, mă rog, nu insist. Sau alt gen de pixeli şi diverse indicatoare.
PS: în blogul meu de WordPress, la care nu mai pun link ca să nu abuzez, apare acel widget dar dispare imediat după click pe X. Şi cu acest browser, dar şi cu altele. Aşa trebuie să funcţioneze chestia.