Bună ziua,
Am înțeles ideea. Din câte înțeleg, singura problema e acum, după ce ați înțeles ca toate acțiunile din site se pot face prin intermediul meniului de sus, faptul ca acesta apare doar la scroll în sus.
Atunci când cineva citește un lucru, e foarte important sa îl lasam sa se concentreze pe lucrul pe care îl citește. De aceea, la scroll în jos, pe o pagina, meniul de sus dispare pentru a lăsa, drept singur punct de atenție, conținutul paginii.
Atunci când omul da scroll oricât de puțin în sus, înseamnă că nu mai e neapărat interesat sa citească, ci exista și posibilitatea de a dori sa meargă în alta parte, în site. Atunci, meniul apare.
Această e logica, testata de nenumărate ori, prin studii, și de noi și de alți oameni, mai deștepți ca noi.
Accesibile logica nea făcut, spre exemplu, sa punem pe paginile de conținut cu articole produse de redacția noastră maxim 70 de caractere pe rand, cu font mare, spațial bine, ca să poată fi urmărit ușor de cititorii noștri. Acele 70 de caractere se încadrează în ceea ce teoria numește "proporția de aur" a înțelesului unui text. Sa ai rânduri de mărime potrivita.
Toate lucrurile noi pe care le adus noul avocatnet.ro au la baza studii, cercetări și experienta. Le-am făcut pentru ca oamenii sa poată găsi mai ușor lucruri (se întâmplă deja), sa poată citi mai ușor (se întâmplă deja) și sa poată regăsi mai multe informații în același context (lucram zilnic la asta).
Sper ca, în timp, o sa va obișnuiți cu noul site. Chiar e mult mai bun decât precedentul.
Zi bună.
adyyy7 a scris:
Adica nu gasesc nimic....decat f greu....ma refer la contul meu (cam neinspirat si incorect numit "profilul meu") unde trebuie sa caut "icon"-ul cu pixul si hartia care trebuie sa stiu ca inseamna activitatea mea (nu vad legatura) si de acolo sa gasesc mesajele si apoi anumite mesaje ...bara de sus (de unde am inteles in final ca se pot accesa mai toate) dispare daca ating "scroll" in jos pe pagina... samd...etc.....asta numesc eu "neintuitiv"....comparativ cu vechiul site este un pas inapoi ca "manevrabilitate" (nu si ca aspect).... repet este umila mea parere si nimic mai mult.....