avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Absente nemotivate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Absente nemotivate

Am 3 zile consecutive de absente nemotivate. Mi s-a facut referat de desfacere a contractului de munca, pe care nu l-am semnat. Acum se face comisie de cercetare si astept convocarea acasa.
Angajatorul mi-a spus sa astept acasa,
Acum, dupa trei zile, cand am sunat la personal, mi s-a spus ca ma pune nemotivat.
Nu mai inteleg nimic!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:29, 21 August 2017
Probabil ca angajatorul v-a spus sa asteptati acasa convocarea si nu sa stati acasa sa nu veniti la munca.
Intrebarea mea a fost daca raman la serviciu in continuare si mi s-a raspuns nu, mergeti acasa si asteptati convocarea.
Aici este cuvantul dvs impotriva cuvantului celor de la personal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca am fost in medical și șeful de tură mă pus nemotivat ... Iosifpaula Iosifpaula Daca am fost in medical și șeful de tură mă pus nemotivat și mă băgat în comisie sa îmi desfacă contractul de munca , eu ce pot face? E legal așa ... (vezi toată discuția)
Incetarea contractului de munca myky_b83 myky_b83 Bunaziua,am nevoie urgent de un raspuns.sunt in perioada de preaviz,am solicitat incetarea cim de comun acord pe 04.05 si initial mi s-a comunicat verbal ca ... (vezi toată discuția)
Absente nemotivate lemontee lemontee Buna ziua, Salariatii societatii nu s-au mai prezentat la serviciu , in proportie de 90%. In ROI avem posibilitatea suspendarii CIM pt. 10 zile, fara ... (vezi toată discuția)