Bună dimineața! În cadrul comisiei de disciplină aveți mai multe drepturi, inclusiv să depuneți documente care să ateste situația dumneavoastră. Dacă aveți concediu medical pentru perioada de absență la muncă, în mod normal, dosarul disciplinar ar trebui clasat fără să fie aplicată vreo sancțiune. Ați fost convocată la comisia de disciplină?
Ați anunțat despre situația medicală?
Ați depus concediul medical la departamentul personal?
Altfel e imposibil să
vă convoce la comisia pentru cercetare disciplinară dacă ați anunțat și ați depus concediul medical.
Bună dimineața! Cel mai probabil nu a anunțat angajatorul despre situația medicală in timp util. In mod corect șeful de tură a menționat că nu s-a prezentat la serviciu și a trecut că este nemotivată pentru că, la acel moment, nu fusese informat despre motivul absenței de la serviciu. Lipsind mai multe zile de la serviciu, și neanunțând, este posbil să se fi numit o comisie de disciplină ( foarte putin probabil ca seful de tura sau personal de la resurse umane sa nu fi încercat să o contacteze telefonic pentru a afla de ce nu a venit la serviciu ).
Cercetarea disciplinara
Coltoi
In data de 19 oct a.c. mi-am anuntat seful ierarhic ca nu ma mai prezint la locul de munca. In aceeasi zi am anuntat si departamentul Resurse Umane de intentia ... (vezi toată discuția)