avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 282 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent de insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent de insertie

Buna ziua,
Obtinerea stimulentului de insertie conditioneaza intrarea in Concediu de crestere si ingrijire copil? O proaspata mamica doreste sa efectueze doar concediu de lehuzie (60 zile dupa nastere) urmand ca apoi sa revina la locul de munca. Poate obtine stimulent de insertie fara sa intre in CIC?
Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 21 August 2017
alina_georgiana23@yahoo.com, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:03, 21 August 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Poate sa-si depuna dosarul direct pentru acordarea stimulentului de insertie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent insertie vs. luna tatalui Kazfer Kazfer Copilul implineste 2 ani la data de 01.09.2017. Mama se afla in concediu pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani, pana la data de 01.08.2017, ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie mdogaru27@yahoo.com mdogaru27@yahoo.com Buna ziua, Avem urmatoarea situatie: mama s-a aflat in concediu pentru crestere copil pe o perioada de 2 ani. Copilul implineste 2 ani pe data de 13.05.2018. ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie - se poate acorda in concediu prenatal? geaninaa114 geaninaa114 Buna ziua, Va rog frumos sa imi spuneti daca pot primi stimulent de insertie in perioada cat sunt in concediu prenatal. Daca da, pana cand? Pana la nastere ... (vezi toată discuția)