avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Dreptul tatălui de a-și vedea copilul după divorț
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Dreptul tatălui de a-și vedea copilul după divorț

prin hot.divort copilul a ramas la mama iar tatal avea dreptul de a se intalni saptamanal si in vacante cu minora.Din acel moment tatal nu a reusit sa aiba o relatie cu copila lui deoarece copilul refuza si declara ca nu mai vrea sa-l vada, si in prezenta psihologului la directia de protectie .in perioada casniciei tatal a fost unic intretinator , platind si in prezent ipoteca la domiciliul copilului si bineinteles pensia alimentara.Ce se poate face legal pentru a si intalni copilul cu care a avut o relatie ffbuna pana la divort si com poate dovedi abuzul emotional al ficei sale si faptul ca acea hotarare de comun accord nu se respecta?
Ultima modificare: Luni, 21 August 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: Sobolan de tomberoane , utilizator 10:17, 15 Decembrie 2018
executare silita

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce este de făcut când minorul refuză să-și însoțească mama? Ana-Maria8686 Ana-Maria8686 Bună seara! Vă cer ajutorul din nou, ajutați-mă vă rog! De câteva luni mă tot lovesc de refuzul minorului în ceea ce privește programul de relații ... (vezi toată discuția)
Copil minor alienat parental sever de mama, impotriva tatalui valino valino Buna ziua! Sunt tatal unei fetite minore si urmaresc cu mare atentie aceasta comunitate, in special cea din domeniul Dreptul familiei sau probleme juridice de ... (vezi toată discuția)
Vizitare minor tinaa tinaa buna ziua. va rog sa imi spuneti ce sanse sunt ca un tata cu probleme psihice dovedite medical sa primeasca drept de vizitare minor , drept cerut dupa divort ... (vezi toată discuția)