INOCENTIA a scris:
Puteati sa semnati dar cu obiectii (lipsa martor...
Daca semna, nu avea cum sa treaca la obiectie lipsa martor :D
Inteleg ca sunteti in posesia PV dar nu prea am inteles cum l-ati primit...recomandata la posta?
Referitor la nesemnarea PV, agentul NU era obligat sa va arate inregistrarea (din cate stiu, e o masura pentru limitarea abuzurilor - nu au voie/nu pot derula caseta). Argumentul dvs. pentru nesemnarea PV este slabut. In aceste conditii, sansele dvs. de castig sunt aproape de zero daca plecati pe ideea lipsei martorului - practic, recunoasteti in plangere ca ati fost acolo, astfel ca invocarea unui martor zboara din schema.
Parerea mea e ca trebuie va axati pe prezentarea tuturor probelor in instanta (video/foto si NML 021-05: buletin de verificare metrologica impecabil, autorizatia de operator radar in termen de valabilitate, autorizatia de a conduce masina respective, dovada autotestarii). Daca aveti noroc si a fost doar o "veioza", se va vedea usor...si atunci, conform NML 021-05, aceste probe nu pot fi folosite in justitie...drept pentru care ramane cuvantul agentului impotriva cuvantului dvs...prezumtia de nevinovatie...si plangerea se admite.
Succes!