avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Calificare la locul de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Calificare la locul de munca

Buna ziua, as dori sa aflu daca se mai poate califica cineva la locul de munca si cum se poate realiza dovada acestei calificări. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:32, 21 August 2017
Calificarea la locul de munca
[ link extern ]

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere pfa folosind atestat de calificare la locul de munca andreistoleru andreistoleru Buna ziua, As dori sa stiu daca pot sa deschid un PFA (pentru realizare software) chiar daca nu am terminat facultatea (mai am doar licenta de dat la ... (vezi toată discuția)
Calificare la locul de munca mary5000 mary5000 Ce trebuie sa fac eu si firma la care lucrez pentru a ma califica la locul de munca ca asistent veterinar ocupand acum functia de lucrator comercial (vezi toată discuția)
Schimbare de functie! vaylet vaylet Buna ziua, Am un angajat incadrat ca muncitor necalificat (studii 10 clase si scoala de ucenici tapiteri).Se poate califica la locul de munca si dupa 6 ... (vezi toată discuția)