avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Urmarire Penala!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Urmarire Penala!

Buna-Ziua! Am avut un conflict familial ce s-a lasat cu ultraj verbal, cat si violenta fizica minora. Organele de cercetare (politia) au luat la cunostiinta si s-a intocmit un proces verbal si deschiderea unui dosar penal pentru aceste fapte recunoscute. Tin sa mentionez ca partile conflictuale s-au impacat, sunt dispuse sa coopereze si nu s-a depus nicio plangere din partea partii vatamate. In ciuda acestora, agentul de politie continua cu pretextul "sesizarii din oficiu" inaintarea "dosarului". Ce se poate face pentru a evita ajungerea dosarului mai departe, avand in vedere ca nimeni nu doreste acest lucru?
Nu este un pretext. Agentul de politie isi face treaba. Daca partile se impaca se va casa cauza.
Inteleg ca este vorba de un conflict intre membrii unei familii, in cazul infracţiunii de lovire sau alte violente săvârşite asupra unui membru de familie, acţiunea penală poate fi pusă în mişcare şi din oficiu, la asta probabil se refera agentul de politie.
E cumva vorba de vreun minor implicat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lovire sau alte violenta cata91 cata91 in urma cu 3 luni am fost bautut de 3 agenti de paza, abia in urma cu o sapt le-a luat declaratii si nu a recunoscut nici unul...o sa urmeze partea in care ne ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru ca mi-am lovit mama ContSters309576 ContSters309576 In urma unor conflicte si a unor amenintari, i-am tras o palma mamei mele si aceasta a facut plangere la politie. A zis ca o sa-si faca certificat medico-legal ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala georgiana-m georgiana-m In urma cu o luna am avut un conflict cu familia sotului meu mai exact cumnatul si soacra mea unde a iesit cu bataie eu avand 4zile de ingrijire si sora mea ... (vezi toată discuția)