avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executor judecatoresc-daune morale
Discuție deschisă în Executare silită

Executor judecatoresc-daune morale

Buna ziua. Ce procent ar trebui sa ii platesc unui executor judecatoresc, luand in considerare faptul ca inculpatul trebuie sa imi achite in jur de 1100 de lei.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 10:33, 22 August 2017
Ptr.creantele in valoare de pana la 50.000 lei incusiv,onorariul maxim este de 10% din suma reprezentand valoarea creantei ce face obiectul executarii silite.[Ordinul MJ nr.2.561/C/2012.]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Onorarii minimale si maximale - executori judecatoresti ContSters361468 ContSters361468 as dori sa stiu cat revine taxa cu cheltuielile de executare silita la o creanta de 1900 de lei? va rog tare mult. (vezi toată discuția)
Onorariu executor judecatoresc Mirovi Mirovi Care este suma maxima sau cota procentuala ce poate reprezenta onorariul executorului judecatoresc (exclusiv cheltuielile administrative si procedurale) din ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli executare silita ContSters413966 ContSters413966 Buna! am primit o adresa de la judecatorie unde scrie ca trebuie sa achit taxa pt xero copiere a dosarului executional, dar nu scrie unde se plateste.In ... (vezi toată discuția)