avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Câine la bloc
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Câine la bloc

Stau la parter si as vrea sa cresc un câine în grădina din dreptul apartamentului meu sa fac o cușcă un țarc de ce am nevoie să fie totul legal?s-au nu este posibil așa ceva?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:57, 22 August 2017
Putin probabil sa puteti face acest lucru
Raspunsul o sa il aflati de la Primarie. Aflati intai daca exista o hotarare de Consiliu Local sau alt act normativ care interzice. Daca nu este interzis aflati in proprietatea cui este terenul.
Gradina din dreptul apartamentului dv reprezinta domeniu public,care nu poate fi utilizat de catre un cetatean fara acceptul autoritatii publice locale=primarie
Fiecare primarie -prin HCL ,decide daca si in ce conditii se accepta accesul animalelor de companie pe domeniul public

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotărâre de consiliu local: pentru a deține la bloc un animal de companie este necesar acordul scris al vecinilor. este legală o astfel de hotărâre? MarinicaDnc MarinicaDnc Buna ziua! Sunt din Timisoara si stau cu chirie intr-un aprtament. Acum cateva luni am \"adoptat\" un pisic de pe strada, urmand toate procedurile (facut ... (vezi toată discuția)
Cresterea animalelor de casa MeatLoaf MeatLoaf Buna ziua, M-ar interesa daca exista vreun consultant din Brasov care sa-mi spuna daca exista vreo hotarare legala care sa interzica cresterea animalelor de ... (vezi toată discuția)
Buna! sunt proprietara unui metis de talie medie, vaccinata, ... SAnaM SAnaM Buna! Sunt proprietara unui metis de talie medie, vaccinata, cipata,ii strang mereu nevoile indiferent de locatie, nu latra, nu musca, vrea doar sa se joace, ... (vezi toată discuția)