avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1037 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensionare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensionare

Buna ziua,

Tatal meu are 60 de ani. A lucrat 10 ani in armata(categoria 1) ca militar(nu civil angajat in armata) si 29 de ani civil. Acum ar vrea sa se pensioneze doar ca cei de la casa de pensii nu vor sa-i recunoasca anii munciti in cadrul armatei.

Puteti va rog sa imi explicati ce anume ar trebui sa faca ca sa-i recunoasca anii lucrati in cadrul armatei ( cumulat ar avea 43 de ani vechime, ceea ce iar permite sa iasa la pensie anticipat)

Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Pensie militara marks marks Buna ziua! Sint pensionar de aprox. 4 ani (Casa Nationala de Pensii) - pensionare la limita de virsta. Am iesit la pensie cu o vechime de aprox. 43 de ani. ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata gazdatunde gazdatunde Buna ziua! Am o intrebare in legatura cu pensia anticipata, tatal meu implineste 60 de ani in octombrie, are 41 de ani si 9 luni plus 1 ani si 9 luni de la ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata nicoletastefanache nicoletastefanache buna ziua!tatal meu ,nascut in 13.03.1952.,doreste pensionare anticipata.Care este limita de varsta,vechimea in munca si stagiul de cotizare?A inceput ... (vezi toată discuția)