avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune,cat ii revine sotiei supravietuitoare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune,cat ii revine sotiei supravietuitoare

Buna ziua.Parintii mei in timpul casatoriei au cumparat un apartament impreuna.Au platit ratele 9 ani de zile impreuna,dupa care au divortat si mama mea a platit 16 ani ratele singura la acest apartament.Nu au facu partaj.Acum tatal meu a decedat,si era casatorit de aproximativ 20 de ani.
Intrebarea mea e;Cat ii revine sotiei lui din acest apartament?Apartamentul valoreaza aproximativ 20.000 e.
Va multumesc!

Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 09:19, 22 August 2017
1/4 din jumatatea tatalui. Adica 1/8.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire mama galigozauru galigozauru mostenire dupa mama,succesiune,doi copii,ce se cuvine fiecaruia (vezi toată discuția)
Drept la partaj roxanamihaela22101978 roxanamihaela22101978 parintii mei sunt casatoriti din 1977 si au divortat in 2006. ei au un apartament pe al carui contract sunt trecuti impreuna ca si proprietari. abia la atatia ... (vezi toată discuția)
Bună seara. se da următoarea problema. mama a decedat în 2020 ... Alessyaalx Alessyaalx Bună seara. Se da următoarea problema. Mama a decedat în 2020 in urma decesului a rămas un apartament de 3 camere dobândit înainte de căsătorie,dar o ... (vezi toată discuția)