avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Autoritate parinteasca exclusiva
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Autoritate parinteasca exclusiva

Buna ziua,

Am divortat de sotul meu anul trecut si el a obtinut autoritate parinteasca exclusiva eu locuind in strainatate atunci. A murit recent si cand am vrut sa imi iau copii nu mi s-a dat voi sa ii trec granita pt ca nu am drepturi asupra lor. Din ce am inteles trebuie sa fac eu acum o cerere sa mi se dea mie autoritate parinteasca asupra copiilor? Puteti va rog sa ma ajutati cu un model de astfel de cerere?

Va multumesc,
Cel mai recent răspuns: elsae , utilizator 13:21, 22 August 2017
Trebuia sa fi arătat certificatul de deces, nu hotărârea de divort.
L-am arătat și acela. Cum procedez acum ca să îmi pot lua copii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie crazy_kyky crazy_kyky am divortat in iunie 2015, amiabil... dpdv legal fostul sot are copilul in weekenduri si in vacante cu accordul mamei.. precizez ca nu am probleme cu fostul ... (vezi toată discuția)
Divort Octavia-Iulia Octavia-Iulia Buna ziua, ma numesc Octavia. Am si eu o problema, vreau sa divortez si sotul nu vrea sa-mi dea divortul. Cum as putea sa divortez fara acordul lui si la ce ... (vezi toată discuția)
Custodie copil si pensie de intretinere minor manuela77 manuela77 Buna seara. Vreau sa depun la Judecatorie o cerere pentru a obtine custodia minorului si obligatia tatalui la plata pensiei de intretinere. Mentionez ca sunt ... (vezi toată discuția)