avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizație
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizație

Buna ziua ,
As avea o intrebare la care dumneavoastra ma puteti ajuta cu un raspuns si cu scutirea de a bate din usa in usă pe la instituțiile statului.
Sunt însărcinată și urmează să nasc în luna septembrie (luna viitoare ) , am lucrat cu contract de munca din 01.04.2013-15.11.2016 Nu stiu cum se calculează indemnizația, din ultimii doi ani prind un an si 2 luni de munca dar la început, ma încadrez sau nu ?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:32, 23 August 2017
MariaMagdalena24 a scris:

.......
Sunt însărcinată și urmează să nasc în luna septembrie (luna viitoare ) , am lucrat cu contract de munca din 01.04.2013-15.11.2016 Nu stiu cum se calculează indemnizația, din ultimii doi ani prind un an si 2 luni de munca dar la început, ma încadrez sau nu ?
Multumesc anticipat!

Beneficiati de indemnizatia pentru CCC.
Perioada de calcul va fi decembrie 2015 - noiembrie 2016.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Beneficiez sau nu de indemnizatie? MariaMagdalena24 MariaMagdalena24 Bună ziua ..as dori sa știu dacă o sa beneficiez de Indemnizația de creștere a copilului sau nu . Perioada în care am lucrat a fost 01.04.2013 ... (vezi toată discuția)
Alocatie copil Santutoo Santutoo Buna Sotia mea a lucrat in perioada Mai 2016- Decembrie 2017. In decembrie s-a concediat . Acum este însărcinata si in Septembrie urmează sa nască Eu ... (vezi toată discuția)
Pot primii indemnizație? Silva01 Silva01 Buna ziua, Am o situație similara, mi-am dat demisia în noiembrie 2016 și urmează sa nasc în septembrie 2017 iar înainte de aceasta perioada am ... (vezi toată discuția)