avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Rău-platnici Apanova
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Rău-platnici Apanova

Buna ziua
Locuiesc într-un imobil cu alți 2 locatari. Curtea este comună, aparținând Icralului, eu sunt chiriaș la Icral, ceilalți 2 sunt proprietari.
Problema mea este apa. Există un singur contract la Apanova, fiecare locatar având apometru pe țeavă. Cei doi locatari refuză să plătească datoriile pe care le au, eu mi-am plătit partea mea. Ieri au venit cei de la Apanova și au sistat furnizarea de apă pe motiv de neplată. Am înțeles de la ei că se pot face contracte separate, doar după ce este achitată factura curentă, soldul trebuie să ajungă pe 0, și pe ei nu îi interesează litigiile dintre locatari.
În situația dată, cui mă pot adresa pentru răuplatnici? Am copil mic și nu pot sta fără apă prea mult.
Poliția de proximitate a fost contactată de câteva ori și nu a făcut nimic.
Mulțumesc
Ultima modificare: Miercuri, 23 August 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: Victor Brosser , Alte profesii 14:01, 23 August 2017
Din pacate trebuie sa platiti, dupa care va puteti adresa instantei pentru recuperarea parti care le revine lor.
Faceti cu Apa Nova un contract pe numele dvs. si nu le permiteti sa se racordeze la apa pana nu va platesc toata datoria.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apa rece - sistare pentru neplata, bransamente individuale in asociatie de locatari eu45ani eu45ani Suntem o asociatie de locatari intr-un bloc social conf.legii 114,chiriasi ai primariei capitalei. Avem o problema cu conducta de apa rece care datorita ... (vezi toată discuția)
Factura la reteaua de canalizare ktm525 ktm525 Salut ! Vreau sa prezint pe scurt situatia in care se afla bunica mea si am nevoie de cateva sfaturi de la cei avizati, ori care au mai avut parte de probleme ... (vezi toată discuția)
Despre execuţia unui branşament/ racord ktm525 ktm525 Salut ! Vreau sa prezint pe scurt situatia in care se afla bunica mea si am nevoie de cateva sfaturi de la cei avizati, ori care au mai avut parte de probleme ... (vezi toată discuția)