Buna ziua,
Am primit o instiintare impreuna cu niste amenintari pentru...
"Avand in vedere starea necorespuznatoare in care se prezinta imobilul dv. situatia care impune executarea unor lucrari de reparatii/intretinere/consolidare/imprejmuire/iginizare/salubrizare (dupa caz) va instiintam ca in termen de 15 zile de la data comunicarii prezentei, sa ne aduceti la cunostinta demersruile intreprinse pentru remedierea situatiei."
Acum, care este situatia, nu as putea decat sa ghicesc, pentru ca nu scrie nicaieri ce se doreste.
La fel cum nu scrie nici numele agentului care a preadt instiintarea cu amenintari.
Insa, scrie contraventiile care se aplica in cazul nerespectarii.
Ideea este in felul urmator.
Blocul, este de al statului. In bloc, exista doar 2 proprietari, restul locuiesc in chirie. Nu exista alte lucrari de reparare fatadei incepute, nici de celalalt proprietar, nici de administratorul imobilului.
Blocul nu are bulina, deci singura problema, dupa parerea mea este tencuaiala.
Pe aceeasi strada mai sunt 4-5 blocuri in aceeasi situatie. Nicaieri nu s-au facut reparatii de niciun fel.
Cat de serioasa este aceasta instiintare si ce se poate face?
Multumesc
Opinia mea este sa dati curs instiintari si sa va prezentati la politie explicand situatia,mai ales daca nu sunteti proprietar si obligatia de remediere/reparatie revine proprietarului.