avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... daune morale accident auto
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

daune morale accident auto

Buna ziua!Prin HJ definitiva am fost obligata la plata daunelor morale si cheltuieli se spitalizare unei victime din accident rutier avand RCA desi asiguratorul a fost introdus in proces.Intrebarea mea este cum pot sa recuperez de la asigurator aceste sume?multumesc mult
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 14:19, 1 Octombrie 2009
In baza HJ deschideti dosar de dauna la asigurator .Daca era deja deschis (intrucat a fost parte in proces),faceti cererea de despagubire tot in baza HJ.Mai puteti sa atacati si HJ solicitand obligarea As. la plata in virtutea chemarii sale in garantie si legislatiei in domeniul RCA, pe baza politei de asigurare.
Ultima modificare: Joi, 1 Octombrie 2009
nucu$, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca despagupirea reprezentand cheltuieli de spitalizare pentru un spital in cazul unui accident de circulatie se poate face pe baza politei rca ioan-lucian ioan-lucian Sotia mea a fost implicata intr-un eveniment rutier pe raza unei localitati,in data de 31.12.2013 ,speta fiind astfel:aceasta a parcat autoturismul ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de spitalizare liviu l liviu l Am fost victima intr-un accident de circulatie in urma caruia mi-am pierdut un organ. Ancheta penala se afla in curs de desfasurare dar am facut o intelegere ... (vezi toată discuția)
Plata spitalizari mihai82 mihai82 Am avut un accident de masina in urma caruia soferul masini cu care mam ciocnit o fost grav ranit . Ma dat in judecata si in sentinta scrie asa \" In baza ... (vezi toată discuția)