avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Asociație
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Asociație

Scăzând pe luna iulie 3 persoane de la întreținere (asociație locatari)ce ar trebuie sa mai plătesc?
Cel mai recent răspuns: Daniel4x4 , utilizator 23:13, 27 August 2017
Chiar daca apartamentul nu este locuit,proprietarului ii revine obligatia sa achite lunar c/v parti comune
Care ar fi aceste părți comune?
Salariile, curentul electric, gunoiul, liftul, apa utilizata pentru curatenie, materialele pentru curatenie, caldura caloriferelor de pe casa scarilor.....
In mod normal si conform legii, suma pe care o aveti in mod obisnuit de platit lunar ar trebui sa fie detaliata in lista afisata cu cotele de intretinere si acolo ati putea vedea exact cat reprezinta ce ati consumat dvs efectiv si cat reprezinta totalul celor enumerate mai sus.
]

Salariile, curentul electric, gunoiul, liftul, apa utilizata pentru curatenie, materialele pentru curatenie, caldura caloriferelor de pe casa scarilor.....
In mod normal si conform legii, suma pe care o aveti in mod obisnuit de platit lunar ar trebui sa fie detaliata in lista afisata cu cotele de intretinere si acolo ati putea vedea exact cat reprezinta ce ati consumat dvs efectiv si cat reprezinta totalul celor enumerate mai sus.

Nu avem detaliat ,avem totalul cheltuieli de apartament

Alte discuții în legătură

Din ce bani cumpar un pres la bloc? Dana Marin Dana Marin Vrem sa cumparam pentru bloc doua presuri, niste borcane de flori, un avizier. Am strans un fond de rulment. NU stiu la ce se foloseste acel fond de ... (vezi toată discuția)
Aplicarea legii 17/2016 in cadrul asociatiilor AsociatiaMihaiViteazuTV1 AsociatiaMihaiViteazuTV1 Buna dimineata , \"Va rog daca ma puteti ajuta cu un raspuns cu privire la legea 17 /2016 ,modificari la legea 230 /2007 ,art 48 .Eu sunt administrator si ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli comune asociatie de proprietari alcaz alcaz Poate fi scutita o persoana de plata unor cheltuieli comune la asociatia de proprietari daca nu locuieste in apartamentul sau (fiind singurul locatar), care ... (vezi toată discuția)