avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 918 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA tva reorganizare
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

tva reorganizare

Cand emit factura catre o societate aflata in reorganizare scriu tva pe factura?
In cazul in care cumpar marfa de la o societate in reorganizare el imi emite factura cu taxare inversa, dar daca eu vand marfa mai departe ( comert) la o alta societate o vand cu tva sau fara tva?
Cel mai recent răspuns: dena71 , utilizator 17:39, 1 Octombrie 2009
Cind emiteti fact catre o soc in insolventa nu fact tva si treceti "taxare inversa".
Marfa cumparata de la o soc in reorganizare se va vinde de catre cumparator cu tva.
Merci tare mult !!! :ok:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate sub administrator judiciar abraziv abraziv Colaborez cu o societate aflata in insolventa si care este condusa de un administrator judiciar. Acesta mi-a cerut sa emit facturi fiscale fara TVA ... (vezi toată discuția)
Societate in reorganizare misa79 misa79 daca ma poate ajuta si pe mine cineva, cum platesc eu ca societate TVA lucrand cu o firma in reorganizare si ce facilitati am eu ca societate daca am vreuna :(( (vezi toată discuția)
Tva intracomunitar Diana2209 Diana2209 Buna ziua, Am facut facturi pt livrari intracomunitare de bunuri fara sa precizez \"scutit in Romania\". Mentionez ca suntem platitori de tva si clientul are ... (vezi toată discuția)