avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 321 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Nastere uk
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Nastere uk

Buna ziua,
Am un copil nascut un Uk. Atat eu cat si tatal suntem cetateni romani. Eliberarea certificatului de nastere romanrsc se poate face si in Romania sau doarcla ambasada din tara unde s-a produs nasterea?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cabinet Avocat Tudor Mihai , Avocat 18:47, 23 August 2017
Se poate si in tara

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de nastere romanesc copilului nascut in strainatate. natachka natachka buna ziua.ma numesc natalia (cetatean r.moldova)si am un copil de 3 luni nascut in uk.sotul meu vine in Romania in viitorul apropiat singurPoate pe baza ... (vezi toată discuția)
Obtinerea certificatului romenesc in italia darius28 darius28 ce acte imi trebuie pt obtinerea unui certificat romanesc pt fetita mea si cat costa toate taxele (vezi toată discuția)
Certificat de nastere Petronela84 Petronela84 Buna ziua...imi puteti spune cat timp dureaza pt a obtine un certificat de nastere in Romania? Am nascut in UK si merg in august in RO pt ai face certificat de ... (vezi toată discuția)