avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Schimbare asociat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Schimbare asociat

Va rog sa ma ajutati cu un raspuns; un srl,asociati egali eu si mama,mama nu mai este,prin mostenire 1 sora a mostenit 1/2 mamei din societate. Cum poate sora 1 sa cedeze drepturile sorei 2 (nu mie) ?.Spatiul comercial cumparat pe societate se imparte jumatate-jumatate?Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 24 August 2017
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 11:40, 24 August 2017
Buna ziua,
Sora 1 incheie un contract de cesiune de parti sociale cu sora 2 si acest contract, impreuna cu restul actelor solicitate de registrul comertului (inclusiv statutul actualizat0 se depun la registrul comertului.
Da, TOATE bunurile apartinand societatii care au intrat in masa succesorala s-au transmis asta insemnand si spatiul comercial.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imi trebuie un executor in cazul unei procuri de cedare de drepturi contra incasarii unei sume de bani? donca donca Situatia pe scurt: -Frate (X), sora (Y) si mama (Z) au certificat de mostenitor dupa decesul tatalui in care, printre altele, include: a.un spatiu comercial ... (vezi toată discuția)
Vinzare imobil in familie flopur flopur Parintii mei au cumparat o casa acum 50 ani.Tata a decedat iar la succesiune mama a renuntat la partea cuvenita ei din partea tatalui meu ,in favoarea ... (vezi toată discuția)
Optiuni la succesiune Luiza Petica Luiza Petica Buna ziua...am o intrebare legata de succesiunea la deces Tatal meu a decedat lasand mostenire mie si sorei mele un apartament si niste actiuni. As dori sa ... (vezi toată discuția)