avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 365 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediului de odihna semnat fraudulos
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediului de odihna semnat fraudulos

Buna ziua,

Mi.am dat demisia de la locul de munca, unde patroana ma tot obliga sa semnez o cerere de concediu doar pentru a primii ea niste bani de la stat. Azi am aflat ca la un coleg care a lucrat acolo ca i.a semnat altcineva un concediu pe care el nu l.a luat. Stiu ca, trebuie inregristrat la ITM nu? Pot primi copie a documentelor inregistrate de patroana pe numele meu de la ITM sau?

Cum pot afla daca ea mi.a bagat concediu din burta doar sa fure niste bani de la stat + ca e posibil sa fie fals in acte?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:51, 24 August 2017
Incepand cu 01.01.2011, nu se mai depun acte la ITM de catre angajatori.

Puteti sesiza ITM-ul cu privire la refuzul compensarii in bani a zilelor de CO neefectuate. Astfel, din raspunsul ITM-ului se poate observa daca s-a efectuat plata sau nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preaviz de 15 zile L.Marian L.Marian Buna ziua . Am facut cerere de preaviz de pe 21 Martie pina azi iar azi mi sa spus ca nu credea ca voi pleca si nu mia inregistrat cererea si sa fac alta ... (vezi toată discuția)
Concediul de odihna danyghost danyghost Am si eu o intrbare.O colega de a mea a lucrat intr-un loc 6 luni si dupa ce a bagat demisia nu si-a primit nici bonurile de masa nici bani de concediu , ... (vezi toată discuția)
In urma unei concedieri abuzive angajatorul refuza plata concediului de odihna si semnarea statelor de plata angyangy angyangy Am fost pacalita de fosta patroana sa-mi dau demisia cu acordul ambelor parti de la data de 19 octombrie ,problema este ce pe 16si 17 octombrie am fost la ... (vezi toată discuția)