avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Încălcarea și distrugerea proprietății private
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Încălcarea și distrugerea proprietății private

Buna Ziua . In ziua de 19 august 2017 2 persoane ( unul il cunosc fiind un vecin , celalalt nu ) au venit pe terenul unuia dintre ei , cu scopul ( cred ) de a face curatenie . Eu fiind plecat de pe propietate . In lipsa mea au trecut dincoace de gardul inprejmiuitor si au distrus 3 randuri de vie aproximativ 7-8 butuci vie ( adulti , maturi ,pusi acolo de peste 20 de ani ) . La revenirea mea pe propietate la 4-5 minute au fugit , eu constatand paguba dupa fuga lor . Acum problemele : 1 .Ei au fost prinsi la intrare si iesire pe drumul lor de acces de un sistem video de supraveghere ( nu exista dubii sau indoieli ca nu au fost ei ) 2. Fiind sambata postul de politie nu functioneaza ( atributiile fiindui luate de alt post ) 3.Am apelat nr 112 ( nr de urgente ) si dupa mai multe incercari am reusit sa i-au legatura si sa explic ce si cum . Intr-un fiinal facandusi aparitia si un echipaj de politie , care a constatat paguba si verificand si sistemul de supraveghere a indentifiicat si indivizii . 4. Echipajul de politie nu a incheiat proces verbal de constatare . Spunandumi sa ma prezit la postul de politie si sa fac o plangere . 5 Luni 21 august 2017 m-am prezentat la postul de politie pt facerea plangerii penale , dar spre surprinderea mea am fost trimis la plimbare si spunandumise sami vad de iata mea , sa nu il mai tulbur pe respectiva persoana care mi-a adus paguba si sa am grija sa nu incalc legea . 6 Nu am fost lasat sa vorbesc sau sa spun prea multe fiind trimis la plimbare .

Ce pot face in acest caz si cuie sa ma adresez ? Fiindca postului de politi de unde apartin ( sefului de post nu ma pot adresa fiindca voi fi din nou trimis la plimbare ) .
Ultima modificare: Joi, 24 August 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 16:40, 24 August 2017
Buna ziua,
Formulati plangerea in scris si adresati-o parchetului de pe langa judecatoria pe raza careia s-a produs fapta.
Va sfatuiesc sa atasati PROBE de pe sistemul de supraveghere si alte probe aveti.
Ultima modificare: Joi, 24 August 2017
Gabriel Klein Kiritescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita . KOSH79 KOSH79 In luna mai 2017 un executor judecatoresc sa prezentat la domiciliu meu ( acesta apartinea unui dintre parintii mei ) pt a pune in aplicare silita o eliberare ... (vezi toată discuția)
Dosar cerere de valoare redusa comunicat la alta adresa LuceNera LuceNera Buna ziua, In urma unei manevre gresite in trafic, masina mea care era parcata a fost avariata la bara fata. Fiindca conducatorul auto nu avea asigurare ... (vezi toată discuția)
Camere video versus camere video Corneliuz Corneliuz Imaginile camerelor video instalate pe o proprietate pot fi folosite in instanta ca probe in cazul unor infractiuni. Cele instalate de autoturisme nu pot fi ... (vezi toată discuția)