avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1133 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Proprire cont datorie Orange
Discuție deschisă în Executare silită

Proprire cont datorie Orange

Buna ziua. Acum 5-6 ani am plecat din tara pt 1 an jumatate , uitand sa platesc ultima factura de 70ron din abonamentul Orange ( pe care s-a luat si un telefon) . Cand m-am intors , am primit o foaie de la o firma de recuperari( la apart pe care-l detineam atunci ) cum ca am de platit 2000ron. De cateva luni mi-am facut si un cont in Romania pe care s-a pus proprire cu aceasta suma . Ce pot face sa scap de ea? Eu as plati penalizari pt ca este vina mea ca am uitat , dar suma este imensa , nu am cum sa platesc chiar atat . Nu mai am foaia de la firma de recuperari pe care am primit-o acum cativa ani si nu stiu ce firma este sau alte detalii , Nu am absolut nimic pe numele meu ca sa-mi ia si nici o adresa la care sa ma gaseasca , stau in chirie de multi ani .Dar as vrea sa rezolv problema totusi .
Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 08:25, 25 August 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc, asa voi face !
Puteti depune contestatie la executare in termen de 15 zile de cand ati aflat de poprire. Trebuie studiate si actele si vazut cand s-a pronuntat instanta in hotararea prin care erati obligat la plata. Executarea silita se poate face doar in temeiul unei hotarari judecatoresti definitive. Nu puteti fi executat silit in baza contractului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agent executare silita eos ksi alin1993 alin1993 Buna seara ! In urma unei pacaleli pe care mi-a aranjat-o Orange, am incetat sa le mai platesc abonamentul. Din pacate nu mai stiu exact acum cat timp s-a ... (vezi toată discuția)
Factura neplatita lore23 lore23 am si eu o factura orange neplatita in valoare de 700 lei,restanta de aprox 4 luni.Am primit deja scrisori de avertizare de la orange si as dori sa stiu cat de ... (vezi toată discuția)
Notificare plata restante marius_tudora marius_tudora Buna ziua, Am si eu o intrebare. Am facut un abonament la telefonie mobila in 2001 () si nu am achitat ultimile 2 facturi (aproximativ 70RON = 700000lei ... (vezi toată discuția)