Buna ziua. Acum 5-6 ani am plecat din tara pt 1 an jumatate , uitand sa platesc ultima factura de 70ron din abonamentul Orange ( pe care s-a luat si un telefon) . Cand m-am intors , am primit o foaie de la o firma de recuperari( la apart pe care-l detineam atunci ) cum ca am de platit 2000ron. De cateva luni mi-am facut si un cont in Romania pe care s-a pus proprire cu aceasta suma . Ce pot face sa scap de ea? Eu as plati penalizari pt ca este vina mea ca am uitat , dar suma este imensa , nu am cum sa platesc chiar atat . Nu mai am foaia de la firma de recuperari pe care am primit-o acum cativa ani si nu stiu ce firma este sau alte detalii , Nu am absolut nimic pe numele meu ca sa-mi ia si nici o adresa la care sa ma gaseasca , stau in chirie de multi ani .Dar as vrea sa rezolv problema totusi .
Multumesc !
Puteti depune contestatie la executare in termen de 15 zile de cand ati aflat de poprire. Trebuie studiate si actele si vazut cand s-a pronuntat instanta in hotararea prin care erati obligat la plata. Executarea silita se poate face doar in temeiul unei hotarari judecatoresti definitive. Nu puteti fi executat silit in baza contractului.
Factura neplatita
lore23
am si eu o factura orange neplatita in valoare de 700 lei,restanta de aprox 4 luni.Am primit deja scrisori de avertizare de la orange si as dori sa stiu cat de ... (vezi toată discuția)