avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Se poate lucra ca freelancer in strainatate avand ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Se poate lucra ca freelancer in strainatate avand sediul firmei in Romania?

Buna ziua,

Momentan sunt persoana fizica si as dori sa infiintez o microintreprinde srl-d. Domeniul activitatii ar fi: traduceri autorizate. Clientii mei ar fi in mare parte de pe websiteuri gen freelancer, upwork, etc.
Intrebarea mea ar fi: sa zicem ca in termen de 6 luni -1 an vreau sa ma mut in Ungaria. Pot sa desfasor activitatea traind in Ungaria, dar avand firma doar in Romania, si platind taxele in Romania?
La o verificare ANAF e problema daca nu e nimeni la sediul firmei? Avand in vedere ca aceast serviciu poate fi prestata oriunde in lume, doar cu o conexiune de internet.

Multumesc pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: Kovacs_Peter , utilizator 09:06, 28 August 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Buna dimineata,

Multumesc pentru raspunsul dumneavoastra.

Se procedeaza la fel si in cazul unei PFA?

Multumesc.

Cu stima

Kovacs Peter

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalitate activitate freelancer Iulia_8891 Iulia_8891 Care este forma juridica de organizare ideala pt un freelancer? Exista posibilitatea de a plati doar impozit pe profit fara a avea un SRL/PFA? (vezi toată discuția)
Taxe activități independente Mihai1997 Mihai1997 Bună ziua. Voi încerca să fiu scurt și la obiect. Dacă desfășori activități pe internet de pe urma cărora beneficiezi de anumite sume de bani, sau ... (vezi toată discuția)
Colaborare persoana juridica cu platforma upwork lucian_crb lucian_crb Salut! Nu stiu daca pana acum s-a mai intalnit cineva cu aceasta problema, dar sper ca cineva de aici sa ma poata ajuta. De ceva timp desfasor activitate ... (vezi toată discuția)