avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Decizie motivata prin reasezare personal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Decizie motivata prin reasezare personal

Buna seara.
Unui angajat la o institutie bugetara i se inmaneaza astazi o Decizie prin care este instiintat ca din 01.09.2017 locul de munca i se muta intr-un alt compartiment nou infiintat.
Angajatul nu doreste parasirea locului ocupat prin concurs pentru acel post.
Cum poate reactiona? Cum sa abordeze situatia?
Poate fi fortat sa mearga la noul loc de munca?
In decizie se face referire la reasezare de personal. Nu stiu diferentele fata de reorganizare.
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Rocada posturi Alina Gavril Alina Gavril Buna ziua. Lucrez la o institutie bugetara si ma confrunt cu o problema. De curand colega de la resurse umane a plecat prin demisie si fiind in ... (vezi toată discuția)
Modificare organigrama - reorganizare birou ContSters374025 ContSters374025 Ocup un post de șef birou într-o institutie bugetara (NU suntem functionari publici). Am dat concurs pentru ocuparea postului in 2005, cu plan de ... (vezi toată discuția)
Preaviz concediere femeie gravida Remes Remes Buna ziua stimati avocati, sotia mea este insarcinata, a notificat angajatorul in scris despre starea ei ( angajatorul este ministerul de finante) si cu ... (vezi toată discuția)