avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Recuperarea de taxe in olanda
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul nerezidenţilor şi reprezentanţelor

Recuperarea de taxe in olanda

In cazul in care accesez pt. recuperarea de taxe mai pot beneficia de pensie din tara respectiva ..ma afecteaza cumva .?..am deja 2 ani vechime si intentionez sa mai stau..iar interesul meu este la momentul pensionarii sa se cumuleze si vechimea in aceasta tara..va multumesc.
Cel mai recent răspuns: magda ponis , utilizator 23:03, 24 Ianuarie 2019
Buna. Si eu as vrea sa stiu cum imi pot recupera taxele si, dacă le recuperez, asta inseamna ca nu voi mai putea beneficia de vechimea din această țară pentru pensie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru pensie in romania mediterana mediterana Va salut cu respect, de ceva vreme ma gandesc sa ne intoarcem in tara. Ma aflu de 23 de ani in Israel si am 50 de ani. In Romania am lucrat doar 6 ani, am ... (vezi toată discuția)
Salariu si pensie de urmas conform legii nr. 263/2010 tsk766 tsk766 Va salut, Conform noii legi a pensiilor promulgata in 2011, un student care beneficiaza de pensie de urmas, poate lucra fara a pierde pensia. In ce ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata partiala - sistem militar mihaita_boosy mihaita_boosy Beneficiez de pensie de serviciu anticipata partial conform Legii nr.164/2001 art.14. Pot presta un serviciu la particular in tara sau in strainatate? Acest ... (vezi toată discuția)