avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Site de servicii online
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Site de servicii online

In primul rand, nu sunt sigur daca am ales bine categoria, nu sunt inca initiat in lumea antreprenoriatului, dar daca am gresit, imi cer scuze, iar daca se poate, sa remedieze un moderator problema.

Acum, sa trec la subiect. Doresc sa deschid un site de servicii online, mai exact, design grafic pentru logo-uri si etc. Intrebarea mea este, trebuie sa am o firma deschisa pentru acesta? Platile se vor face strict online, prin transfer bancar, prin paypal, etc.
In principiu, m-am gandit ca am nevoie de o firma deoarece am nevoie de facturi, in primul rand. De la asta am plecat prima oara.
Iar, daca trebuie firma, exista si vreo modalitate de a face asa ceva si fara firma? Momentan am 17 ani, si inca nu imi pot face propria firma, si nu vreau sa implic pe altcineva. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: tonyghi , utilizator 23:46, 24 August 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Magazin online diana.iacob1 diana.iacob1 Buna ziua! Doresc sa deschid un magazin online, insa fiind mai diferit decat celelate magazine, am nevoie de ajutorul dvs. Va voi explica care va fi mersul ... (vezi toată discuția)
Firma webdesign neplatitoare tva, design achizitionat ndrcons ndrcons Buna seara! Am nevoie de ajutorul dvs. intr-o situatie pe care nu o pot deslusi momentan. Mi-am propus sa deschid o firma, srl, neplatitoare de TVA ... (vezi toată discuția)
Emitere factura legala (fara pfa sau intreprindere) alexandranecula alexandranecula Buna ziua, Am prestat niste servicii de design grafic pentru firma la care am fost angajata pe un post diferit si ma intrebam daca exista un fel de ... (vezi toată discuția)