avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Procedura cumparare apartament de la vanzator nevazator
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Procedura cumparare apartament de la vanzator nevazator

Se doreste cumpararea unui apartament de la o persoana cu cancer la creier. A suferit 2 operatii pe creier si nu mai vede bine. De vorbit poate vorbi coerent, este lucida. Notarul spune ca daca vanzatorul aduce 2 martori, cele 2 fiice ale vanzatorului se poate incheia contractul de vz-c fara probleme. La ce riscuri se expune cumparatorul, in acest caz. Este nevoie de expertiza medico-legala si daca notarul nu o cere, cum se poate convinge vanzatorul sa o faca? Multumesc
Cel mai recent răspuns: imobiliare , utilizator 22:10, 30 August 2017
Notarul ia consimțământul partilor și dacă se asigura ca persoana are discernământ, autentifica actul. Lipsa semnăturii poate fi suplinită de 2 martori.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vânzări imobiliare după vârsta de 75 ani Maya 28 Maya 28 Proprietarul, în vârstă de 92ani, poate vinde terenul fără acordul urmașilor? (vezi toată discuția)
Mostenitor rezervatar AlinaJ25 AlinaJ25 Buna ziua, Speta e urmatoarea: Bunica mea are 2 copii, tatal meu ( decedat) si matusa mea. La 76 de ani. In decembrie 2009 ea a incheiat un contract de ... (vezi toată discuția)
Sunt într-o mare dilemă. vreau să cumpăr un apartament de ... davidbeck davidbeck Sunt într-o mare dilemă. Vreau să cumpăr un apartament de la o persoan în vârstă. Prețul este foarte bun. Dilema și îngrijorarea vine de la faptul ... (vezi toată discuția)