avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ordin de protectie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ordin de protectie

Daca tatal viitorului meu copil este violent si amenintator pot obtine un ordin de protectie pentru siguranta mea si a copilului daca nu am fost casatoriti ?
Puteti obtine un ordin impotriva fostului concubin,important este sa faceti dovada cu acte(certificat medico legal) ,martori ca sunteti victima unor violente fizice,psihice etc.
Daca convietuiti este posibil, sa aveti insa probe.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

As dori sa stiu daca cer un ordin de protectie exista totusi drept de vizitare al copilului minor de 6 ani? Vicky1 Vicky1 Buna seara. In cazul in care se obtine un ordin de protectie impotriva tatalui agresiv, fostul sot si acesta cere sa isi vada copilul, mai are acest ... (vezi toată discuția)
Ordinul de restrictie d_costandache d_costandache fostul meu sot inca traieste impreuna cu mine si cei doi copii de 12 si 6 ani,dar pe timp ce trece este mai alcoolic si ne agreseaza verbal si psihic,vinde tot ... (vezi toată discuția)
Vreau sa plec cu copilul meu danca2015 danca2015 Ma aflu in urmatoarea situatie:am un copil de 2 ani, locuim cu tatal ei,cu care nu sunt casatorita,la el acasa.Saptamanal am parte de agresiuni verbale si ... (vezi toată discuția)