avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Venituri acord global la calcul pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Venituri acord global la calcul pensie

Am de la fostul angajator adeverinta de venit realizat in acord global pentru intervalul de timp 1983-2000.La finalul adeverintei se face mentiunea ca s-au platit contributii doar ptr veniturile tarifare .Avand in vedere Decret 389/11.10.1972 , este posibil ca acea contributie sa nu se fi platait la total realizat ci la tarifar pana in decembrie 1989 , avand in vedere Decretul sus mentionat precum si rigorile perioadei ?

Alte discuții în legătură

Recalcularea pensiei pentru veniturile realizate in acord global Caraana Caraana O ruda de-ale mele a lucrat un nr. de ani in acord,veniturile acestea nu sunt trecute in cartea de munca.Cum se procedeaza ca aceste venituri provenite din ... (vezi toată discuția)
Contributii salariat mihaela gheorghe mihaela gheorghe As dori sa cunosc daca Decretul 389/11.10.1972 prin care se impunea contributia de 3% aplicabila la veniturile totale realizate de salariatii persoanelor ... (vezi toată discuția)
Contestarea deciziei de pensionare pentru respingerea (adeverintelor) valorificarii veniturilor suplimentare (acord global, prime) odoina2 odoina2 B-)Am primit decizia de pensionare si are o MOTIVARE: \"prin care se respinge valorificarea veniturilor suplimentare (acord global, prime) din adeverintele ... (vezi toată discuția)