Propune trei utilizatori Avocatnet.ro despre care crezi ca ar fi buni moderatori. Si, in functie de notele pe care le acorzi si de reactiile publicului, noi vom alege unul sau mai multi moderatori dintre numele propuse.
Termenul limita pentru propuneri este 10 octombrie. Ca sa propui, raspunde la acest mesaj si scrie numele utilizatorilor care crezi ca ar putea fi buni moderatori.
Nu conteaza ca a mai propus cineva persoanele respective inainte, conteaza doar ca acestea au o sustinere cat mai larga in randul comunitatii.
1. Mihai GRIGORE--findca este seful meu!:DSi seful intotdeauna are dreptate!
2. Themis-- fiindca da lectii la toti pe drept civil
3. Legally --fiindca este cea mai tare consultant femeie....si eu fiind femeie normal ca am slabiciuni!:)
Motivatii? E simplu:
In aceasta lume virtuala cu rezonanta puternica in cea reala, mereu m-am simtit: -aparat de D-na Av. Rodica Ciobanu;(viata totusi nu e roz!) -consiliat de D-na Anca Cristina Margu;(o luptatoare temerara cu legalitatea) -evaluat de Dl Mihai Grigore (chiar si la epigrame)
Concluzionand: m-am simtit moderat permanent de aceste personalitati mereu prezente.Ba chiar am capatat si un tic: ii caut online cand sunt subiecte pe masura;)
Totusi...nu exista si un post de moderator sef pt Dl Mihai Grigore?L-ar merita pe deplin pentru omniprezenta pe tot forumul:thumbup:
Pentru mine , dansii sunt deja moderatori si nu astept decat "ungerea".
Felicitari anticipate pentru alegere=D>:vishenka:
(m-am grabit ca sa nu ... :love1:..astept pana pe 10 )
Pentru competenta profesionala, pentru seriozitatea cu care abordeaza interventiile pe forum, pentru frecventa pe forum, pentru maturitatea raspunsurilor, propun pe urmatorii useri:
- pakos
- Gabriela Pintea
- grace_r
Propunerile mele se refera la sectiunile "Dreptul muncii..." si "Pensionari..." unde activez eu.