avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 337 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Scapa de locul de muncă
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Scapa de locul de muncă

Bună ziua ! Sunt student și am semnat un contract pe perioadă nedeterminată. Lucrez de 3 zile și as vrea sa plec . Dacă plec fara sa mi dau demisia e problemă?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:27, 25 August 2017
Daca in c.i.m. aveti inserata o perioada de proba , atunci puteti depune o notificare la angajator privind incetarea c.i.m. in baza art.31 alin.3 C.mun.

Codul muncii - Legea 53/2003
Art. 31
.....
(3) Pe durata sau la sfarsitul perioadei de proba, contractul individual de munca poate inceta exclusiv printr-o notificare scrisa, fara preaviz, la initiativa oricareia dintre parti, fara a fi necesara motivarea acesteia.
.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajat cu perioada de proba 3 luni - vreau sa imi pun demisia, trebuie sa mai stau in preaviz? elmauss elmauss buna seara, lucrez la o societate in perioada de proba de 3 luni , incepand din 9 ianurie a.c. si am gasit un job mai bun drept urmare vreau sa imi pun ... (vezi toată discuția)
Despre perioada de proba bbt bbt Va rog sa imi spuneti daca un contract de munca incheiat pe perioada nedeterminata trebuie sa aiba vreo clauza referitor la cele 90 zile de proba. In cazul ... (vezi toată discuția)
Contract individual de munca determinat, demisie Furtună Nicu-Vlad Furtună Nicu-Vlad Legea 53/2003 din codul muncii articolul 31 (3) \"In cazul muncitorilor necalificati, perioada de proba are caracter exceptional si nu poate depasi 5 zile ... (vezi toată discuția)