avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Iesirea din indiviziune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Iesirea din indiviziune

Locuiesc intr o curte cu Mai multi locatari, familii. Locuintele sunt proprietarul primariei , Mai Putin a mea si a Inca unui locatar care am cumparat locuinta cu legea 112. Eu locuiesc Ultima in curte si as Dori sa ies din indiviziune sa cumpar si terenul din curte. CE ar trebui sa fac, Mai ales CA este vorba de primariei.



Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 19:07, 25 August 2017
Solicitați proprietarilor ieșirea din indiviziune printr-o notificare.Nu răspund, acțiune la instanța. Costurile pt.taxa timbru sunt de 3%din valoare,plus ca veți plăti și o expertiza care poate costa 2000.lei.Cei cu venituri mici (400 respectiv. 600 lei) pot cere scutire/eșalonare taxa timbru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesirea din indiviziune valen valen va rog frumos sa-mi spuneti daca se poate iesi din indiviziune daca una din parti nu este de acord. (vezi toată discuția)
Iesirea din indiviziune leyla leyla buna ziua...va rog, as dori sa stiu catre cine sa ma adresez si ce acte imi sunt necesare pentru a scoate din indiviziune terenul(gradina)...mentionez ca sunt ... (vezi toată discuția)
Care ar fi formalitățile pentru ieșirea din indiviziune Rezolvarea Rezolvarea Buna ziua, Aș dori să vă cer sfatul referitor la situația unui condominiu. În acest condominiu sunt mai multi proprietari, iar curtea, ... (vezi toată discuția)