avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de vanzare cumparare si intretinere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de vanzare cumparare si intretinere

Poate fi "spart" un contract de vanzare cumparare si intretinere, ?

Daca este nevoie de mai multe informatii pentru raspuns, revin cu informatiile respective.

Multumesc frumos.
Ultima modificare: Vineri, 25 August 2017
danpoe, utilizator
Cel mai recent răspuns: danpoe , utilizator 19:06, 25 August 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie vazut intreg contractul.
Care sunt motivele pentru care doriti acest lucru. Ambele parti si-au indeplinit obligatiile?
Ultima modificare: Vineri, 25 August 2017
AvTudor_com, utilizator
Pot scana contractul si vi-l pot posta (daca este posibil) pe acest site.
Bunica din partea tatalui sotiei mele ne-a lasat 1/4 dintr-un teren cu casa, iar socrului meu si unui unchi i-am platit pentru jumatate din respectivul teren si casa; cel de-al treilea frate al socrului meu nu a dorit sa vanda (desi initial ne-a spus ca ne cedeaza partea lui pentru intretinerea bunicii) si acum, singura lui fiica nu doreste sa facem indiviziunea si exista suspiciunea ca ar dori sa atace actul respectiv.

Va multumesc.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire nepot gesica gesica Buna ziua Va rog sa ma sfatuiti in urmatoarea problema: bunica mea a lasat mostenire mamei si matusii mele (copiii) o casa la curte. Sunt singura fiica a ... (vezi toată discuția)
Ce cale am de urmat? colceriumari-bv colceriumari-bv In l968 mama mea a mostenit in baza unui testament autentificat de notarul de stat la acea vreme, o cota de 7 parti dintr-un intreg de 12 parti, iar fratii ... (vezi toată discuția)
Greseala in act de vanzare-cumparare teoancali teoancali Cu zece ani in urma tatal meu a decedat. Dupa deces mama a vazut ca un act de vanzare intre el si fratele lui a fost intocmit gresit de notar.Prin acest act ... (vezi toată discuția)