avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara

S-a dat o hotarare judecatoreasca si trebuie sa platesc 25% din venit pensie alimentara copil. Precizez ca este aprozimativ 2000 ron cu proprire de catre firma. Se poate gasii o cale de diminuare a pensiei alimentare in conditiile in care mama nu castiga salariul cat are pensia alimentara copilul respectiv avand in vedere ca este aproape cat salariul mediu pe economie analizand cu nevoile copilului? Se poate sa solicit plata in natura avand in vedere ca autoritatea parinteasca este comuna sau o analiza raportata la nevoile copilului?
Cel mai recent răspuns: catalinmariusmarin , utilizator 10:08, 28 August 2017
Ce cale legala exista pentru a se vedea ca banii pe care i-am virat pentru intretinerea copilului au mers catre avansul cumpararii unui apartament de catre fosta sotie si nu pentru copil. Daca acest fapt este demonstrat se poate modifica cu plata in natura a platii pensiei alimentare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de întreținere: cuantumul maxim depășește nevoile copilului iar pe mine m-ar pune în dificultate cu plata ratelor. cum aș putea proceda în acest caz? Adrian19851411 Adrian19851411 Buna ziua Din păcate eu și soția mea am ajuns in pragul unui divorț. Avem o fetița, și am o întrebare legată de pensia alimentara care trebuie ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara MisteriosulDCO MisteriosulDCO Buna ziua! Povestea mea incepe cu fosta nevasta, cu care am fost casatorit 7 ani, in urma casatoriei a rezultat o fetita. in urma cu 2 ani jumatate am ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara dupa 18 ani ContSters255097 ContSters255097 Buna ziua, As vrea sa stiu cat la suta dintr-un salariu (1100 euro in Italia) se ia pentru pensie alimentara a fiicei mele care se afla in Romania cu mama ... (vezi toată discuția)