avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 882 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Înșelăciune/deturnare de fonduri
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Înșelăciune/deturnare de fonduri

Am facut o plata online pentru chirie si banii au fost folositi la altceva de catre cel ce i'a primit. In Anglia s'a ìntâmplat. Ce pot face ? Poliţia poate recupera paguba ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 August 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: AvTudor_com , utilizator 18:18, 26 August 2017
Trebuie sa va adresati autoritatilor din UK.
Ati facut o plata online , din Romania, catre o persoana care a pretins ca va inchiriaza o locuinta, dar in realitate era o inselatorie? In acest caz puteti face plangere si la autoritatile din Romania, dar si la cele din UK. Exista un site creat special de politia din Marea Britanie, pentru situatii de acest gen.
Actionfraud.police.uk

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara. sunt insarcinata si intentionez sa nasc in romania, ... GeorgianaG19 GeorgianaG19 Buna seara. Sunt insarcinata si intentionez sa nasc in ROMANIA, desii locuiesc la Londra. Copilul va primii cetatenie britanica? Mentionez ca tatal copilului ... (vezi toată discuția)
Asigurare cartea verde dianacorbeanu dianacorbeanu Buna ziua, Anul acesta in primavara, am fost lovit de un autocar englez, din vina acestuia din urma , dupa cum s-a constatat si la politie. Dupa accident ... (vezi toată discuția)
Administrator suspect - ce se poate face?? Nynaeve Nynaeve Din cauza datoriilor catre firma de distributie a agentului termic,in asociatia noastra acesta nu se mai difuzeaza de aproape 2 luni.In acest timp,o buna parte ... (vezi toată discuția)