Din cauza datoriilor catre firma de distributie a agentului termic,in asociatia noastra acesta nu se mai difuzeaza de aproape 2 luni.In acest timp,o buna parte a datoriilor au fost stranse,iar un numar mare dintre proprietari,printre care eu si familia mea, avem datoriile platite la zi insa suportam frigul si lipsa apei calde.
De aproape 2 saptamani,administratora afirma ca i'a fost furata pe mijloacele de transport in comun suma de 350 de milioane lei vechi (nu stiu ce pretinde ca facea cu aceasta suma intr'un astfel de loc).De asemenea afirma ca nu a facut inca plangere la politie cu privire la acest presupus furt,dar o tot lungeste ca va face si ca va acoperi aceasta pierdere,lucru pe care nu il face.
Intrebarea mea catre Dvs. este ce putem noi face ca sa o obligam cumva sa plateasca mai repede aceasta suma si sa descoperim ce s'a intamplat de fapt cu banii nostri.Trebuie sa facem noi o plangere la politie si daca da,de cate persoane este nevoie si ce date trebuie sa cunoastem?Este adevarat ca in cazul in care ea nu se achita de aceasta datorie va trebui sa platim tot noi si ca se va imparti datoria?Cum poate fi ea trasa la raspundere?
Va multumesc si astept raspunsul Dvs.
Exista posibilitatea sa platiti din nou aceste sume pentru a avea apa si, ulterior, in functie de o eventuala decizie a instantei sa va recuperati acesti bani.
Sigur, afirmatia mea ar putea starni o serie de nemultumiri din partea dvs., pentru ca ati plati deja acesti bani, insa e, cred, singura solutie pentru a avea apa calda si caldura.
In caz contrar, daca administratora nu plateste rapid aceasta suma, ma tem ca o sa va spalati la lighean, ca pe vremuri, si o sa folositi aragazul pe post de calorifer. Pe langa mirosul gazelor, sa stiti ca intretinerea tot nu va fi mica, pentru ca gazele costa.
Va multumesc tuturor pentru raspuns.Am o mica mentiune pentru Dl.Clement:aparent traiti intr'un cartier civilizat,felicitari,dar din pacate in cea mai mare parte din Romania s'a dezvoltat o jungla,un taram nefast unde bunul simt si ratiunea se lovesc adesea de scutul indiferentei.Comitet Executiv?ha.Nu prea s'a auzit de asa ceva la noi.Aceasta doamna a fost administrator+contabil+casier de ani buni.Cine sa'si inchipuie ca o vecina ne va aduce in asa o situatie penibila?Presedintele a depus plangeri,dar pana atunci lucrurile se deruleaza greu.Asadar,se pare ca daca ea nu poate fi constransa sa plateasca,vom plati noi cu totii inca o data.:sorry:
Va multumesc inca o data.
Pensie alimentara
Zuzu89
Buna ,ma numesc Ana ,am 21 de ani si tocmai termin al doilea an de facultate iar in prezent locuiesc cu mama mea.Aceasta a facut un proces pentru pensie ... (vezi toată discuția)