avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 422 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Uzucapiune + obligația de a face într-un singur ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Uzucapiune + obligația de a face într-un singur proces

Se poate face un singur proces pentru:
1. Uzucapiunea de 10 ani in cazul in care se foloseste un cos de fum si o canalizare, cu acceptul proprietarului, din 2003

2. Obligatia de a face pentru a obliga un vecin sa ma despagubeasca pentru terenul meu care este sub casa lui, sa-mi dea tot teren langa casa mea si sa ma despagubeasca in lei, pentru casa pe care o are ridicata pe acel teren

3. Obligarea ca gardul despartitor dintre vecini sa fie facut dintr-un material prin care sa treaca aerul si nu mai inalt de 2 m cu tot cu coama?

Multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 27 August 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: ContSters429609 , utilizator 09:38, 27 August 2017
Daca e vorba de acelasi vecin puteti face o actiune in instanta cu mai multe capete de cerere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Norme privind cosurile de fum 3UGA 3UGA Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu legislatia privind cosurile de fum deoarece nu reusesc sa mai dau de ea. Ma intereseaza in special normele privind ... (vezi toată discuția)
Cos de fum pe calcan mai inalt i97ccp i97ccp Buna seara, Am autorizatie de constructie, cu alipire la calcan. Nu a fost nevoie de acordul vecinului pentru emiterea autorizatiei. Acum, vecinul vrea bani, ... (vezi toată discuția)
Inaltimea mininima a unui cos de fum goee goee Ma intereseaza daca exista o prevedere legala a inaltimi cosului de fum fata de vecini,o inaltime minima sau maxima.Va aduc la cunostinta ca in urma ... (vezi toată discuția)