avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Buna ziua!In cazul in care am facut succesiune la un birou notarial si in succesiune ulterior mi=am dat seama ca nu au fost trecute toate cladirile aflate in urma mostenirii.. ce mai pot face acum? pot sa merg la judecatorie sa fac alta succesiune? la judecatorie ,pentru ca acum exista neintelegeri cu privire la succesiunea facuta acum cativa ani la notar si cel mai grav este ca nu s-a trecut tot in acea succesiune.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 18:27, 27 August 2017
Buna ziua,
Cotele raman aceleasi.
Daca nu va intelegeti mergeti in instanta si solicitati suplimentarea masei succesorale si dezbaterea acestei parti, eventual cu iesirea din indiviziune.
Daca va intelegeti, mergeti la acelas notar si solicitati suplimentarea masei succesorale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

vinzare cota parte leusan leusan un mostenitor sa-l numim Popescu detine 3/20 partea sa dupa dezbaterea succesiunii.Intre timp moare si al doilea parinte care detinea siacesta5/20. ... (vezi toată discuția)
Se poate merge direct in istanta? emil6702 emil6702 Buna seara In speta succesorala, se poate merge direct in instanta pt stabilirea masei succesorale, a cotei-parti care revine fiecarui succesor, etc. fara a ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune leusan leusan Pentru o actiune de iesire din indiviziune prin care s-a cerut si stabilirea masei de impartit si a cotelor ce se cuvin, precum si partajul definitiv nu se ... (vezi toată discuția)