avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum pot determina ApaNova să-și mute o țeavă de pe ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum pot determina ApaNova să-și mute o țeavă de pe proprietatea mea? Din cauza acelei țevi nu pot construi un imobil

Buna seara,
cum pot rezolva mai repede urmatoarea problema:
detin o casa pe care vreau sa o demolez
am un certificat de urbanism eliberat de Primaria sector 3 in care mi se da acord sa demolez si sa construiesc un imobil .... si cand am inceput sa depun proiectul pentru avizare ... la una dintre utilitati ... mai concret Apa Nova .... descopar ca teava de apa rece care face alimentarea intre doua blocuri este pe terenul meu (sub casa) la nu stiu ce adancime .... motiv pentru care mi s-a respins avizul
intrebarea mea este cum pot determina Apa Nova sa isi mute teava de pe proprietatea mea si sa imi dea avizul necesar pentru autorizatia de constructie ????
In situatia in care eu angajez o firma agreeata Apa Nova sa imi execute aceasta lucrare ,,, cine trebuie sa suporte costurile? .... le suport eu si ulterior sa ii dau in judecata pentru a mi le recupera????
Ultima modificare: Duminică, 27 August 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: olteanu.adriana , utilizator 10:49, 1 Septembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
multumesc ....
cam cat ar dura un astfel de proces si care ar fi costurile????
nu avem posibiltatea de a modifica si muta constructia in alta parte a terenului pentru ca sunt obligata in cerificatul de urbanism sa am anumite retrageri ....
~ Conținut șters la cerere ~
Buna ziua ...
Terenul si casa au fost cumparate acum 13 ani , far a mi se aduce la cunostinta despre existenta conductei.
Am un aviz negativ de la Apa Nova in care mi se spune care sunt distantele legale pe care trebuie sa le respect si ca pot efectua aceasta lucrare pe cheltuiala mea .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare teren cu vicii ascunse Daniel_2015 Daniel_2015 Buna ziua In anul 2014 am vandut doua parcele de teren intravilan iar recent s-a dovedit ca pe sub ele trece o teava de gaze, care anuleaza posibilitatea ... (vezi toată discuția)
Constructie in zona de protectie criss_media73 criss_media73 este cineva care a construit in zona de protectie ? ce i s-a pus in vedere la obtinerea avizului ? la ce distanta de zona cu teava sau apeduct a obtinut aviz ... (vezi toată discuția)
Am autorizație de demolare dar e.on nu-mi permite să renunț la conducta de gaz de care nu mai am nevoie. cum pot rezolva situația? Dan Subtire Dan Subtire Pe peretele lateral al unui imobil pe care l-am achizitionat in urma cu doi ani,se afla amplasata o conducta de gaz.Aceasta conducta s-a construit pe ... (vezi toată discuția)