avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Injurat un vecin care a intrat la mine pe teren la ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Injurat un vecin care a intrat la mine pe teren la scandal

Bună ziua,ziua trecut stăteam la un prieten pe proprietate iar un vecin beat vine și se baga în gradina care nu avea gard și începe sa dea după caine cu pietre după câinele normal ca a sărit și la prins de pantaloni după ce câinele la lăsat în pace a venit la noi unde noi făcusem un grătar și începe sa ne înjure amenințări ca dece nu avem afiș cu caine rău, cu proprietate privata pe scurt era băut ,după eu cu un alt băiat lam luat frumos și la scos de braț dependenta terenul lui iar el a sunat la politie ,iar politia acuma mia dat amenda ca la injurat
1 la injurat la mine pe proiectate
2 politia în ziua aia au mers au vb cu el și după 1 zi mă întâlnesc cu șeful de post din sat și îmi zice ca avem amenda ca la injurat dar ei de unde știu no avut martori înregistrare nimic plus de ăsta era în curtea mea
Cel mai recent răspuns: ThePureVirus , utilizator 12:46, 28 August 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sesizare fapte la politia locala Ancamea90 Ancamea90 Bună ziua am și eu o întrebare aseară o vecină (cumatra) o venit seara la mine sa ma întrebe dacă cumpăr un dulap eu am acceptat și mam dus sa o ajut ... (vezi toată discuția)
Buna seara, pe data de 31 decembrie 2020, am asistat la un incident. ... Larisa177 Larisa177 Buna seara, pe data de 31 decembrie 2020, am asistat la un incident. Eram afara in jurul ore 22:00 cu un grupulet de prieteni, care dădeau petarde, a ieșit ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecinii, amenintari, venit cu bata Tberius Tberius Buna seara, Va rog din suflet daca puteti sa ma ajutati cu un sfat. Sunt disperat si nu stiu ce pot face pt ca nu am mai fost pus in situatii ... (vezi toată discuția)