avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 998 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... colegiul medicilor
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

colegiul medicilor

Va rog sa ma sfatuiti in privinta masurilor ce trebuie luate intr-un caz aberant-victimei unui accident rutier grav politraumatizata,intubata in ati,careia i se spune ca va sta luni de zile in spital, este scoasa de medicul care a preluat-o in urgenta din ati si vrea sa o externeze dupa cateva zile in conditiile in care exista traumatisme grave ce ii pot pune viata in pericol,fara sa vorbim de durerile cumplite si imposibilitatea de a se misca.
Cel mai recent răspuns: mihai_30 , utilizator 17:48, 28 August 2017
Ce motiv are ? Vorbiți cu directorul spitalului.
Multumesc;presupun care sunt motivele(legate de nr zilelor de spitalizare si implicatiile asupra vinovatului),dar nu pot face acuzatii fara dovezi.Ma interesa unde pot face sesizari pentru analiza dosarului medical.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier cu victima musatilie musatilie Buna dimineata. Fratele meu a fost de curand implicat intr-un accident rutier. mai exact pe 23 decembrie. Se afla pe scuter fiind angajat ca si curier livrari ... (vezi toată discuția)
Dosar de cercetare penala intocmit prea usor danielv danielv Salut, Luna trecuta am facut un mic accident. Am lovit un alt participant la trafic (alt automobil) din spate. Nu am incalcat nici o regula de circulatie ... (vezi toată discuția)
Accident rutier - consecinte serbanramona82 serbanramona82 Buna ziua. In data zilei de 21 octombrie 2011, am avut un accident, din vina mea. Eu dacia solenza am intrat intr-un taxiu, neacordand prioritate taxiului,. In ... (vezi toată discuția)