Buna ziua
Pe data de 27 August 2017, m-am inregistrat pe siteul de pariuri Betfair.ro pentru a paria pe evenimentul de la box MAYWEATHER vs MCGREGOR.
Am bagat datele pentru depunere card cat si informatiile proprii pentru verificare.
Am beneficiat de o promotie BONUS, care conform regulamentului , pentru o depunere de 900 ron , primesc bonus 450 ron .
Astfel , dupa depunerea mea initiala de 900 ron ar fi trebuit sa beneficiez de 450 ron bonus si 900 ron fonduri portofel principal.
Dupa depunere, pe site mi-a fost afisata o suma totala de 1350 ron (900depunere+450bonus), toata aflandu-se la categoria "bonus", suma din portofelul principal fiind 0.
Aceasta este prima neregula.
Dupa finalizarea depunerii, am folosit intreaga suma de 1350 ron (afisata incorect drept bonus) pentru a paria pe evenimentul Mayweather -Mcgregor, selectand optiunea cu cota 1.66 in care Mayweather castiga prin K.O/TKO.
Pariul meu a fost castigator astfel contul meu avand suma totala in urma pariului de 2250 ron .(1350 ron x 1.66 = 2241 ron , insa acestia mi-au afisat in mod gresit 2250 ron drept castig ) .
Aceasta suma a fost afisata gresit din nou in mod integral sub BONUS , corect fiind ca Portofelul principal sa contina in urma acestui pariu suma de 1494 ron ( Depozit initial 900 x 1.66 = 1494) si contul bonus suma de 747 ( bonus 450 ron x 1.66 = 747).
Aceasta este a doua neregula.
Portofelul principal 0, Bonus 2250 ron
Intrucat regulamentul imi permitea , am luat decizia de a renunta la bonusul lor de 450 de ron si a beneficia doar de suma rezultata din castigarea pariului raportata la depunerea mea de 900 de ron.
la sectiunea Termeni si Conditii se poate citi " In cazul in care veti anula bonusul, veti primi inapoi doar suma ramasa din fondurile proprii, care va fi transferata in portofelul principal" . "Prima data va fi folosita suma adaugata din fondurile proprii, in cazul in care veti anula bonusul , veti primi inapoi doar suma ramasa din fondurile proprii, care va fi transferata in portofelul principal. "
Abuzul siteului de pariere a inceput in momentul in care fondurile mele depuse ( 900ron) au fost comasate cu bonusul (450) ron, agentia considerandu-mi si suma depusa ca si bonus oferit de Betfair.ro, toate aparand la categoria BONUS si nimic in portofelul principal.
In momentul in care am decis sa folosesc optiunea "renunta la promotie" , am renuntat conform regulamentului la bonusul de 450 de ron si implicit castigul pe baza acestuia (747 ron din 2250 ron total), pentru a-mi accesa banii depusi si castigul rezultat din acestia 1494 ron care ar fi trebuit sa se regaseasca in portofelul principal.
In urma "renuntarii la promotie" , contul meu afiseaza suma totala in portofel de 0.00 ron si suma sub bonus tot de 0.00 ron. Practic mi-au luat toti banii fara sa pierd nici un pariu.
In urma acestei operatiuni, pe langa bonusul la care am renuntat conform regulamentului, acestia si-au insusit si depunerea mea initiala si banii rezultati din pariul castigator facut cu aceasta depunere.
In urma solicitarii de ajutor pe siteul BETFAIR.RO , am luat contact pe CHAT cu un reprezentat al acestora, pentru a-mi cere drepturile insa am fost refuzat, acestia nerecunoscand abuzul betfair.ro si implicit nedorind sa corecteze eroarea pe care acestia au creat-o. Nu au dorit sa-mi dea castigurile de 1494 fara bonus, nu au dorit sa-mi dea nici depunerea initiala de 900 ron fara a mai lua in calcul pariul si nici macar sa-mi readuca contul la starea dinainte de a apasa butonul capcana "renunt la promotie" prin care si-au insusit toti banii mei, desi nu am un pariu pierzator pe cont.
Am poze pentru a demonstra toate neregulile. Pentru a consulta regulamentul promotiei intrati pe betfair.ro/ro in cadrul selectiei "Bonus 50% pana la 450 ron"
Dupa cum veti putea vedea si dumneavoastra regulamentul este unul defect, se contrazice in repetate randuri si nu implica situatia mea.
Intrebarea si rugamintea care o am este sa-mi spuneti cui trebuie sa ma adresez pentru a-mi recupera banii si ce pasi trebuie sa urmez