avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Probleme Bwin (website de pariuri)
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Probleme Bwin (website de pariuri)

Situatia sta in felul urmator.
Am jucat la ruleta lor Live, deci care este in timp real.
Am plasat o serie de pariuri, la fiecare pariu dubland suma, in felul asta nu ai cum sa pierzi banii, decat daca ramai fara bani, ceea ce n-a fost in cazul de fata.
Au fost 8-9 maini la rand culoarea rosie, eu pariam pe negru dubland suma.
A 9-a mana, brusc balanta din cont s-a facut 0 nemaiputand plasa alt pariu.
Fix in acea mana pariul a fost Negru, ceea ce jucam eu deja de cateva maini la rand.
Am solicitat echipa tehnica raspunzand ca trebuie sa re-intru pe cont si se va fixa..
De fixat s-a fixat, dar cum pot accepta asta dupa ce eu am pierdut deja cateva milioane pariind pe culoarea neagar, si atunci cand era momentul sa imi vina pariul meu sa nu mai pot paria? Automat am iesit in pierdere.

Am discutat si telefonic, domnul respectiv dandu-mi dreptate pentru ca e evident ca era prea "pe fata" ce mi se intamplase..
Si nu a fost singura data, s-a intamplat de nenumarate ori si mai tot timpul cand era o mana in care pariul era castigator.

Ce vreau eu este sa stiu ce sansa am de un castig in instanta in cazul in care ei refuza sa faca ceva?
Au incercat sa "musamalizeze" incercand sa dea vina pe conexiunea mea la internet, fapt ce le-am demonstrat ca tocmai ce detin internet business care merge foarte bine.
Apoi primesc un raspuns ca la acea mana am facut nu stiu ce pariu (fapt ce nu era adevarat pentru ca eu nici nu pusesem vre-un pariu pentru ca balanta era 0).
Apoi au zis sa astept ...si tot astept.

Suma nu este foarte mare dar prejudiciul ridicat de ei in randul clientilor este urias cu siguranta..
Cel mai recent răspuns: nighty91 , utilizator 13:54, 3 Octombrie 2013
Websiteul este austriac si daca vreti sa-i dati in judecata, va trebui sa angajati un avocat austriac. Asta costa foarte mult si s-ar putea sa nu merite efortul.

Pe urma cum faceti dovada ca a fost ca dvs. si n-a fost ca ei? Ca altii au avut probleme nu e un argument.

O intrebare: v-ati declarat la fisc castigurile obtinute prin pariuri? Daca nu vi le-ati declarat, ar fi in interesul dvs. sa nu afle autoritatile ca faceti pariuri banesti pe internet.

In cele din urma, la ruleta nu exista absolut nicio metoda prin care sa fiti asigurat ca nu pierdeti banii mizati. Daca ar exista asa ceva, niciun cazinou din lume nu ar mai avea rulete.
Ultima modificare: Joi, 26 Septembrie 2013
tgeorgescu, utilizator
Stiu ce inseamna jocul de ruleta.
Daca cititi bine vedeti faptul ca au o eroare in sistem fie ea tehnica fie "intentionata", intelegeti?

Si daca o luam mereu pe faptul ca "pai aia costa mult bla bla" astia isi fac de cap si isi considera banii din conturile clientilor, banii lor proprii...credeti-ma..
Tocmai ce mai am un topic deschis, fiecare casa de pariuri ( mai ales cele online) fac in asa fel ca, clientii lor sa iasa in pierdere mai devreme sau mai tarziu.

Chiar nu vad CINE ar lua apararea acestor case de pariuri, ca sunt si oameni ce au lucrat la ei si au fost dati afara si au avertizat oamenii sa foloseasca alte case de pariuri..
Uneori e prea pe fata, alteori nici nu-ti dai seama cum ai pierdut..

Sunt povesti lungi de scris...Eu am screenshoturi aproape de fiecare data cand balanta mi s-a facut 0 in timpul jocului, fara ca aceasta sa fie 0 si in contul meu.. Pur si simplu era un blocaj...Acel blocaj te poate lasa in pielea goala daca continua in felul asta.

Ca sa da in judecata nu iti trebuie sa ai paguba de nu stiu cate 31231131231 de euro..pur si simplu sa ai dreptate si sa vrei sa ii dai in judecata..

Sunt cazuri banale in care oamenii dadeau in judecata pentru niste chestii stupide, si pe langa ca acele cazuri era castigate, mai luai si o caruta de bani pe v-am zis..nu stiu ce motive :)...
Dar motivul meu e intemeiat si ar trebui cineva sa faca ceva ca nu se poate continua asa la nesfarsit.
Instantele europene nu acorda daune punitive, ca nu e SUA.
Stimate domnule Feraru,


Vă mulţumim pentru e-mailul dvs.

Ne cerem scuze pentru întârzierea cu care răspundem solicitării dvs.

Conform înregistrărilor din sistemul nostru câtigurile dvs. au fost corect creditate.

Departamentul corespunzător a confirmat că se înregistrează o eroare de afiare la apariia balanei de 0,00 RON. Este necesar să reîncărcai pagina pentru a avea din nou acces la informaia reală.

Se depun toate eforturile necesare pentru a remedia această problemă tehnică în cel mai scurt timp posibil.

Mulţumim pentru înţelegere şi ne cerem scuze pentru orice neplăcere cauzată.

Vă rugăm, nu ezitaţi să ne contactaţi dacă aveţi alte nelămuriri.

Cu respect, .


Vreau sa stiu si eu, unde in regulile lor specifica faptul ca noi trebuie sa suportam pierderile cauzate de erorile sistemului pe care il folosesc?
In cazul in care se castiga pe urma unei erori, intervin imediat si blocheaza conturile.. De ce in cazul unei pierderi cauzate de ei nu returneaza sumele pierdute?

Deci mi se da dreptate, isi recunosc vina si totusi lor li se pare normal ce s-a intamplat si eu raman cu banii pierduti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Delapidare.???? go79 go79 buna.am lucrat la un cazinou in 2007 doua luni. un client a castigat o suma mare de bani pe care seful nu a vrut sa ii plateasca.in schimb ne-a dat la politie ... (vezi toată discuția)
Plangere site pariuri sportive bobeicaalin bobeicaalin Buna ziua, Am folosit un site de pariuri sportive si am fost pacalit de acestia in repetate randuri,insa pana acum cand am facut sesizare s-a rezolvat ... (vezi toată discuția)
Frauda User111 User111 Buna ziua. Ma confrunt cu urmatoare situatie. Sunt client al unei agentii de pariuri. In decursul zilei de ieri am efectuat un pariu in valoare de 2500 de lei ... (vezi toată discuția)