avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1012 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Frauda
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Frauda

Buna ziua. Ma confrunt cu urmatoare situatie. Sunt client al unei agentii de pariuri. In decursul zilei de ieri am efectuat un pariu in valoare de 2500 de lei cu un castig potential de 12000. Pariul a fost castigator insa am avut parte de o experienta in urma caruia am fost prejudiciat. Am costatat ca in locul sumei de 12000 de lei, am castigat numai 3000 de lei. Detin o fotografie care atesta existenta acestui pariu . Am luat legatura cu echipa de suport a agentiei respective, cerandu-le sa fiu despagubit cu suma de 9000 de lei, diferenta dintre profitul pe care trebuia sa il obtin si cel pe care l-am obtinut de fapt. Acestia mi-au spus ca in cazul pariului pe care l-am plasat ( pariu live), cotele se pot modifica in functie de desfasurarea evenimentului. Cunosteam acest lucru insa modificarea produsa era mult prea mare pentru a avea aceasta cauza. Pot demonstra acest lucru. Cel mai probabil este vorba despre o eroare tehnica, insa consider ca nu e corect sa fiu eu cel prejudiciat in acese imprejurari. As dori sa stiu daca, in cazul in care nu primesc despagubirea solicitata, este posibil sa trimit agentia de pariuri in judecata pentru a obtine daune.
Va multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 11 Martie 2018
User111, utilizator
Cel mai recent răspuns: User111 , utilizator 16:03, 11 Martie 2018
Conteaza in primul rand care era cota cand ati pariat, fix în momentul respectiv.
Ca se poate modifica cota si sa se parieze la cota modificată e alta discutie...

Ii puteti da iin judecată dar trebuie dovedit ce cota era la momentul pariului.
Am efectuat o captura de ecran in momentul in care am plasat pariul. Cota era de 4,95. Cota inregistrata a fost de 1.20. Am luat in considerare faptul ca s-a produs o midificare a cotei chiar in momentul plasarii pariului, insa diferenta de cota este prea mare. In momentul in care am efectuat pariul, scorul era de 1-2. Urmatoarea schimbare majora de cota s-a produs la urmatorul gol marcat, scorul devenind 1-3. Cota de 1.2 a intrat in vigoare abia atunci cand scorul a devenit 1-4, insa era imposibil sa fie marcate doua goluri pe durata procesarii pariului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere site pariuri sportive bobeicaalin bobeicaalin Buna ziua, Am folosit un site de pariuri sportive si am fost pacalit de acestia in repetate randuri,insa pana acum cand am facut sesizare s-a rezolvat ... (vezi toată discuția)
Intrebare legata de loteria fiscala rosuadrian21 rosuadrian21 Buna ziua ! Am un bon fiscal din data de 07.02.2015 cu valoarea de fix 6 lei.In mod normal ar fi castigator, dar am o serie de intrebari si sper ca ma va ... (vezi toată discuția)
Pot fi acuzat de inselaciune? DavidAndrei_ DavidAndrei_ Acum cateva zile m-am jucat la o casa de pariuri, nu are relevanta numele. Am avut 7000 ron la mine care de altfel i.am si pierdut in vreo 2h. Dar in acele 2h ... (vezi toată discuția)