avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... prestari servicii la firma de paza
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

prestari servicii la firma de paza

buna ziua .
se poate face contract de presteri servicii la firma de paza&security pe o perioada limitata ? de ex pe 5-7 zile? multumesc.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 12:05, 29 August 2017
La ce fel de prestari servicii va referiti ? Legal, serviciile se pot presta in baza unui contract individual de munca, pe perioada determinata/ nedeterminata, cu respectarea Codului muncii sau pe baza de contract de prestari servicii prevazut de Codul civil daca prestatorul de servicii are o firma inregistrata la Registrul comertului si plateste taxe si impozite la fisc.
servici de paza(fara port arma).. mai exact pot face contracta(prestari servicii) baieti pt paza ? pt un festival 3 zile? firma este inregistrat .. ca fima de paza& security.. multumesc..
Ultima modificare: Luni, 28 August 2017
david9797, utilizator
Puteti angaja legal, numai in conditiile prevazute de Codul muncii care mentioneaza:
-Art. 83 Contractul individual de muncă poate fi încheiat pentru o durată determinată numai în următoarele cazuri:
a) înlocuirea unui salariat în cazul suspendării contractului său de muncă, cu excepția situației în care acel salariat participă la grevă;
b) creșterea și/ sau modificarea temporară a structurii activității angajatorului;
c) desfășurarea unor activități cu caracter sezonier;
d) în situația în care este încheiat în temeiul unor dispoziții legale emise cu scopul de a favoriza temporar anumite categorii de persoane fără loc de muncă; data angajării, îndeplinește condițiile de pensionare pentru limită de vârstă;
f) ocuparea unei funcții eligibile în cadrul organizațiilor sindicale, patronale sau al organizațiilor neguvernamentale, pe perioada mandatului;
g) angajarea pensionarilor care, în condițiile legii, pot cumula pensia cu salariul;
h) în alte cazuri prevăzute expres de legi speciale ori pentru desfășurarea unor lucrări, proiecte sau programe.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare contract munca de la durata nedeterminata la durata determinata Alessya Alessya Este posibil sa trec pe cineva incadrat pe perioada nedeterminata pe perioada determinata.Daca da,in ce conditii?Va rog! Multumesc frumos! (vezi toată discuția)
Contracte de munca si concediu medical 20Andra20 20Andra20 Buna ziua, poate un angajat cu contract de munca pe perioada nedeterminata, ce desfasoara activitati de paza si protectie, aflat in concediu medical pentru ca ... (vezi toată discuția)