avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 229 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Iesire din copropietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Iesire din copropietate

Buna ziua,eu vreau sa cer iesirea din copropietatea unui apartament mostenit impreuna cu sora mea .Eu sunt de acord sa_i platesc sorei mele partea care i se cuvine.Stie cineva sa-mi spuna cam cat poate sa dureze un asemenea proces si ce costuri sunt(aproximativ)? multumesc
Cel mai recent răspuns: andra1299 , utilizator 18:12, 28 August 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Buna ziua,din pacate sora nu este de acord,de acee vreau sa apelez la instanta....dar nimeni nu imi spune da este vorba de 1 an,2 sau mai mmulti...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire din coproprietate andra1299 andra1299 Buna ziua,dupa moartea mamei eu si sora am mostenit un apartament .Eu vreau sa cumpar partea sorei mele dar ea nu vrea sa-l vanda .In acest caz vreau sa cer ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune valpetcu valpetcu Buna, Puteti sa-mi spuneti care ar fi cea mai avantajoasa varianta pentru a face un partaj succesoral? Este mai bine sa-l facem prin notar? si in cazul ... (vezi toată discuția)
Iesirea din indiviziune pe cale judecatoreasca craciun jean craciun jean Tatal meu este decedat. Sunt in viata mama, eu si o sora a mea. Dorim sa rezolvam iesirea din indiviziune. Persoane cunoscute ne-au recomandat sa rezolvam ... (vezi toată discuția)