avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Concediu medical de weekend
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Concediu medical de weekend

Avand un servici care imi cere sa lucrez si in weekend de doua ori pe luna,în unul din weekendurile lucrătoare am fost în medical de vineri,sâmbătă,duminică si inclusiv luni.angajatorul nu mi_a plătit medicalul Pt sâmbătă si duminică,pe motiv că așa spune legea,e normal?va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Loredana Șerban , Consultant resurse umane 23:48, 28 August 2017
Despre ce luna este vorba si cate ore ati lucrat in luna respectiva? Este posibil sa fie corect calculul salariului, daca ati beneficiat de zilele libere in alte zile ale saptamanii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zile libere lucrate corineta corineta pe fisa postului si inclusiv in pontajul lunar sunt trecuta cu program de luni pana vineri, 8 ore pe zi. intrucat se considera necesar sa muncesc si sambata si ... (vezi toată discuția)
Câte zile se plătesc pentru concediu neefectuat in caz de demisie? Catalin9871 Catalin9871 Bună ziua, Mi-am dat demisia și în anul acesta nu am avut deloc concediu, vreau sa știu dacă calculez corect numărul de zile care trebuie sa mi se ... (vezi toată discuția)
Concediul medical weekend daniela boca daniela boca daniela boca Utilizator 09:48, 12 Septembrie 2018 Concediul medical mi s a acordat pe vineri,sambata si duminica.Avand in vedere ca in contract trebuie ... (vezi toată discuția)